top of page

www.Dubrovnik-holidays.com

 

portal CAB transfers j.d.o.o.

Petra Hektorovića 23

20 000 Dubrovnik - Hrvatska

 

OIB 74160527941

Kontaktirajte nas:

 

Nazovite: +385 (0) 98 174 6685 // svaki dan od 8 do 22 sata

pišite: info(at)croatiacabtransfers.com

 

ili ispunite dole navedeni formular - odgovaramo unutar 24 sata

Hvala na vašem upitu!

Opći uvjeti poslovanja CAB TRANSFERS j.d.o.o.

1. Zaključivanje ugovora o putovanju

Putem registracije putovanja klijent u ugovoru sklapa ugovor o putovanju sa CAB TRANSFERS j.d.o.o. / sljedeće kao "CT".

Narudžba usluge se može izvršiti pisanim ili verbalnim putem. Podnositelj zahtjeva nalaže i jamči za sve sudionike navedene u prijavi i za njihove ugovorne obveze, kao i za svoje obveze, ako za to poduzme posebnu obvezu s učinkovitom i posebnom izjavom. Ugovor je na snazi ​​nakon prihvaćanja CT-a. Nema potrebe za posebnim zahtjevom za prihvaćanje. Tijekom ili neposredno nakon sklapanja ugovora, CT će predati potvrdu narudžbe za rezervaciju.

2. Usluge

Opisi i informacije na ovoj internetskoj stranici obvezuju CT. CT strogo pridržava svoje pravo na objašnjavanje promjena ponude, zbog relevantnih opravdanih, velikih i nepredvidivih razloga prije zaključenja ugovora, te će sigurno obavijestiti putnika prije rezervacije o tim promjenama.

3. Otkazivanje ugovora sa strane naručitelja

Klijent može otkazati putovanje bilo kada prije korištenja istog. Predlaže se otkazivanje pisanim putem. CT ima pravo naplatiti klijentu u slučaju otkazivanja ugovora ili ako klijent ne započne putovanje.

3.1. Standardne naknade kod otkazivanja

do 30 dana prije polaska 30%

od 29. do 15. dana prije polaska 35%

od 14. dana prije polaska 50%

od 7. dana prije polaska 85%

dan polaska ili u slučaju nedolaska klijenta 100%

 

3.2. Istupci od redovnih propisa - transferi, jednodnevni izleti

do 24 sata prije polaska 10%

od 24 sata do 12 sati prije polaska 50%

od 12 sati prije polaska ili u slučaju nedolaska klijenta 100%

4. Otkazivanje ugovora sa strane CT

CT ima pravo odbiti ili otkazati ugovor o putovanju prije ili poslije polaska iz sljedećih razloga:

a) Odmah: U slučaju da putnik teško poremeti organizaciju putovanja ili ako putnik djeluje protiv ugovora u takvoj mjeri da je otkaz ugovora opravdan. U slučaju da putnička agencija mora otkazati ugovor, mora vratiti klijentu vrijednost ušteđenih troškova, kao i prednosti dobivene prodajom usluge drugom klijentu.

b) Do dva tjedna prije odlaska: Klijent odmah prima povrat uplaćenih sredstava. Ako je unaprijed predvidljivo da min. broj sudionika neće biti dostupan, agencija će obavijestiti klijenta. Ako se ne može doći do službenog potrebnog broja sudionika, agencija je dužna obavijestiti klijenta odmah nakon što uvidi da se putovanje ne može odvijati.

c) Do četiri tjedna prije odlaska: ako izvršenje puta zbog nedovoljnog broja rezervacije ne bi bilo razumno za agenciju, nakon svih pokušaja i ako bi izvršenje puta za agenciju značilo prekoračenje ekonomskih ograničenja s obzirom na ovo putovanje. Pravo na otkazivanje putovanja postoji samo za agenciju, ako nije odgovorna za okolnosti i ako može dokazati tu okolnost i ako ponudi klijentu sličnu ponudu. U slučaju da je putovanje otkazano zbog gore navedenih razloga, klijent odmah prima povrat plaćenog iznosa. 

5. Otkazivanje ugovora zbog više sile

U slučaju da putovanje neće biti ostvareno pod utjecajem više sile ili je ugroženo zbog više sile, a to nije predvidljivo tijekom sklapanja ugovora, agencija i naručitelj su dužni otkazati ugovor. U slučaju otkaza ugovora agencija može naplatiti razumnu tražbinu za već izvršene ili još uvijek neophodne napore kako bi otkazao put. Nadalje, CT je odgovorna poduzeti sve potrebne korake za preusmjeravanje putnika, osobito ako ugovor sadrži zahtjev za otkazivanje ugovora. Dodatni troškovi za povratni prijevoz plaćaju obje strane u jednakim dijelovima. Svi ostali troškovi bit će naplaćeni putniku.

6. Dužnost sudjelovanja

Putnik je odgovoran za sudjelovanje ukoliko dođe do poremećaja usluga u okviru zakonskog propisa kako bi se izbjegle zadane postavke ili zadržale niske vrijednosti. Putnik je dužan obavijestiti ključnog igrača ili CT hitno. U slučaju da je rješenje moguće, putovanje se nastavlja. Ako putnik ne obavijesti o krivnji, gubi pravo na smanjenje troškova.

7. Pravila za putovnicu, vizu i zdravlje

7.1 Putnik je sam odgovoran za važeču putovnicu, vizu prema carinskim, deviznim i zdravstvenim propisima.

7.2 Putnik će se teretiti za sve nedostatke zbog neispunjavanja tih propisa, čak i ako su ovi propisi promijenjeni nakon rezervacije.

7.3 Ako putnik ne obraća pažnju na ulazne propise pojedinih država ili ako viza nije izdana na vrijeme, zbog putničke krivnje i putnik nije mogao sudjelovati na putovanju zbog tih razloga, CT može naplatiti putniku potovanje uz odgovarajuće troškove za raskid ugovora.

7.4 Naknade od strane Veleposlanstva za izdavanje vize nisu uključene u paušalni iznos. Nedostaci uzrokovani nepoštovanjem propisa bit će naplaćeni putniku, osim ako CT uzrokuje ne-ili dezinformaciju na vlastitu krivnju.

7.5 CT ne jamči za izdavanje potrebne vize na vrijeme, samo ako je kašnjenje uzrokovano CT.

8. Mjesto nadležnosti

Putnik može tužiti CT na sudu samo na svom mjestu nadležnosti. Za tužbu CT protiv putnika adresa putnika je mjerodavna, isključena je tužba protiv punog komercista ili osobe koja je nakon sklapanja ugovora promijenila adresu u inozemstvu ili ako je adresa ili uobičajeno mjesto stanovanja nepoznato za vrijeme žalbe. U tom slučaju vrijedi adresa CT.

Tvrtka: CAB TRANSFERS j.d.o.o.                                                            Tel.   00385 (0) 20 456 017

Registrirani ured: Petra Hektorovića 23, 20 000 Dubrovnik             Fax.  00385 (0) 20 456 018

                

Direktor I odgovorna osoba: Peggy Brailo

Mail: info(at)croatiacabtransfers.com

              

Nadležni sud: Dubrovnik

bottom of page