top of page

Incentive putovanja, individualna i grupne rezervacije

Željeli bismo sagraditi most između naših klijenata i

naše domovine - Hrvatske.

CAB TRANSFERS će Vam pomoći na Vašem putovanju i dokazati da putovanje u Hrvatsku sa stručnjakom nije samo obično putovanje već jedinstveni doživljaj u kojemu doslovno upoznajete domaćinstvo Hrvatske.

Ne putuje svatko u grupi

​Misleći i na to, nudimo individualne usluge kao i kompetentne savjete za Vaš odmor u Hrvatskoj.

 

Ako ste zainteresirani za samo jednu uslugu kao što je smještaj, transfer, jednodnevni izlet ili dodatnu ponudu, tu smo da Vam pomognemo sa organizacijom, pružimo savjet i reagiramo u pogledu koji Vama najviše odgovara. 

Kada govorimo o Jadranu, doslovno mislimo na Jadran

​Zapravo je sramota ne vidjeti i ostatak Dalmacijepredivne ponude na Jadranskom moru. Zato smo odlučili da Vam što više olakšamo doživjeti oboje.

 

Samo pošaljite upit sa destinacijom koju biste željeli posjetiti ili zatražite informaciju ili savjet a mi preuzimamo kako bismo Vam omogućili odmor bez stresa i sa maksimalnim užitkom

Vaša osobna tura kroz Hrvatsku

​Shvaćamo značenje riječi "jedinstveno" i prema tome organiziramo ture i izlete.  Da li se radi o jednom ili više dana, svakako je organizacija aktivnosti okrenuta baš Vašim željama i očekivanjima kako biste vidjeli i posjetili točno ono što želite i to sa najvećom fleksibilnošću.

Jedna od odličnih vijesti je da se rad u timu može naučiti. 

Kombinacijom aktivnog turizma i profesionalnog znanja, povećat ćemo motivaciju radnika, poboljšati komunikaciju i vježbati kako na jednostavan i brz način doći do najboljih rezultata bez stresa. 

 

Nakon procesa stvaranja tima (team building), na najljepšim mjestima Dalmacije,  vrlo ćete skoro primjetiti bolji rad unutar Vašeg poslovanja i sve veću efikasnost odrađenih poslova.

www.Dubrovnik-holidays.com

 

portal CAB transfers j.d.o.o.

Petra Hektorovica 23

20 000 Dubrovnik / Hrvatska

 

OIB 74160527941

Kontaktirajte nas:

 

Nazovite: +385 (0) 98 174 6685 // svaki dan od 8 do 22 sata

pišite: info(at)croatiacabtransfers.com

 

ili ispunite dole navedeni formular - odgovaramo unutar 24 sata

Hvala na vašem upitu!

bottom of page