top of page
Dubrovnik panorama drive

Dubrovnik panorama drive

Dubrovnik old town center

Dubrovnik old town center

Dubrovnik port from the walls

Dubrovnik port from the walls

Dubrovnik Ploce gate

Dubrovnik Ploce gate

Game of Thrones in Dubrovnik

Game of Thrones in Dubrovnik

Dubrovnik market

Dubrovnik market

Konavle

Konavle

Konavle

Konavle

Konavle

Konavle

Moreska dance Korcula island

Moreska dance Korcula island

Korcula island

Korcula island

Ston from its walls

Ston from its walls

Dan 1 – transfer do vašeg hotela ili drugog odredišta

 

Dan 2 – panorama vožnja sa tri stajanja oko i poviše Dubrovnika – vođenje starogradskom jezgrom – slobodno poslijepodne

 

Dan 3 – cjelodnevni izlet u Konavle sa posjetom gradića Cavtat

 

Dan 4 – slobodno vrijeme

 

Dan 5 – cjelodnevni izlet na poluotok Pelješac i otok Korčulu sa posjetom Stona i vođenjem starogradske jezgre gradića Korčula

 

Dan 6 – slobodno vrijeme

 

Dan 7 – transfer iz hotela ili apartmana do zračne luke

Ovim prijedlogom vam želimo omogućiti da vaš posjet Dubrovniku bude u potpunosti iskorišten. Uključili smo neke od najljepših mjesta naše regije s time da imate i dovoljno vremena za odmor i slobodno vrijeme za istraživanje grada i okolice.

Navedeni izleti uključuju licencirane, profesionalne vodiče i vozače koji žive u Dubrovniku i s toga poznaju i vole ovaj grad i okolicu što će vam i osobno prenijeti :).

 

Prvoga i zadnjeg dana vašeg boravka osiguravamo privatni transfer do odnosno iz vašeg odredišta pa ne trebate brinuti za vrijeme, traženje pristupačnog javnog prijevoza ili traženje vašeg odredišta – za to se brinemo mi uz doček i sigurnu vožnju sa prvim informacijama koje su vam potrebne za početak jednog ispunjenog i divnog boravka u našoj regiji.

 

Panorama + vođenje = ovaj izlet traje do 4 sata i obuhvaća vožnju do 3 odredišta oko i poviše Dubrovnika sa kojih imate mogućnost Dubrovnik vidjeti i slikati «sa svih strana». Nakon prelijepih pogleda na grad, vrijeme je da upoznate i zbog čega je on toliko poznat i na listi UNESCO zaštićenih područja. Zajedno sa lokalnim vodičem, prošetat ćete starogradskom jezgom uz posjetu glavne ulice Starduna kao i sporednih uličica prepunjenih restoranima, kafićima, suvenirnicama ali i malih srednjovjekovnih kapelica i stambenih zgrada iz 17-og i 18-og stoljeća. Zanimljiva povijest nekada trgovačkog centra pod imenom Republika Ragusa stoljećima se izgradio u današnji turistički centar ne izgubivši svoj stvarni šarm i ljupkost.

 

Konavle i Cavtat = ovaj izlet se organizira nakon doručka i traje oko 5 sati ukupno. Konavle je poznato po svojoj predivnoj prirodi kilometrima dugih plodnih polja okruženih zelenilom čempresa, maslina, raznih voćaka i vinograda. I ovdje stoljetna povijest i tradicija još uvijek dišu punim plućima što ćemo vam i pokazati posjetom srednjovjekovne kule i nekoliko mlinica ovog područja uz kušanje domaćih likera, maslinovog ulja i tradicionalnih slatkiša.

Nakon posjete Konavlima, bit će vremena i upoznati prelijepi mali gradić Cavtat, prošetati poluotokom Rat, popiti piće ili pojesti sladoled uz miran pogled na more.

Vama ostavljamo odluku da li ovaj dan želite iskoristiti i za kušanje ukusnog tradicionalnog jela koji se u unutrašnjosti Konavala sprema – meso i povrče pod sačom.

 

Pelješac i Korčula = izlet kojega ne biste smjeli propustiti kada boravite u Dubrovačkoj regiji.

Ovdje se radi o cjelodnevnom izletu u trajanju do 8 sati. Nakon prelijepe vožnje magistralom, najprije posjećujemo gradić Ston sa drugim najdužim starogradskim zidinama svijeta – uživajte u šetnji gradskim ulicama i kavom ili čajem na jednom od gradskih malenih trgova.

Vožnja poluotokom Pelješac riječima se ne može opisati – krivudave ceste pored brojnih vinograda, malenih vinskih podruma, maslenika uz pogled na more.....

Cilj je stari kapetanski gradić Orebić gotovo na kraju poluotoka odakle sa brodicom krećemo do otoka i istoimenog grada Korčula. Na otoku nas dočekiva lokalni vodič koji će vas provesti kroz sitne ulićice i pored najvažnijih znamenitosti ovog gradića koji je i ujedno rodno mjesto svjetski poznatog moreplovca Marka Pola.

Nakon vođenja i nešto slobodnog vremena za šetnju i ručak, pri vožnji natrag do Dubrovnika, stat ćemo u jednoj od spomenutih obiteljski vođenih vinarija za kušanje domaćeg vina uz priču vlasnika koji obiteljski odrasta sa poslom vinogradara Pelješca.

 

Ako imate još bilo koja pitanja ili ste zainteresirani za posjetu gradova, naselja ili znamenitosti koje ovdje nisu navedeni, budite slobodni obratiti nam se kako bismo vaše vrijeme u Dubrovniku ispunili na najljepši mogući način – jer to nam je i cilj!

 

Cijene gore navedenih izleta:

1-3 osobe = 780 Euro po grupi

4-7 osoba = 200 Euro po osobi

8-19 osoba = 150 Euro po osobi

 

Cijene uključuju:

  • organiziran transfer iz i do zračne luke Dubrovnik

  • privatni izleti kao gore opisano u sigurnim, klimatiziranim i udobnim vozilima

  • lokalna vođenja kroz Dubrovnik i Korčulu

  • ulaznice za srednjovjekovnu kulu u Konavlima, ulaznice za posjet mlinicama u Konavlima i zakuskom (likeri, voće i vino)

  • brodska vožnja do otoka Korčule, ulaz u vinariju na poluotoku Pelješac uz kušanje domačeg vina

  • 24 sata dostupna kontakt osoba na licu mjesta

  • sva osiguranja, parkinzi, pristojbe i porezi

bottom of page